Merchandise Rabak Music

Merchandise Rabak Music

Kempen Jualan Poket Rabak

Ini baru betul rabak! Jika tahun lepas Rabak-Lit membuat promosi jualan Poket Rabak dengan memberi merchandise percuma pick gitar Radhi OAG, tahun ini Rabak-Lit menawarkan Keychain Gitar dan juga Drumstick. Iya, original drumstick, boleh digunakan untuk ketuk drum jamming nanti.  Kempen ini adalah kempen diskaun dan sebagai tambahan, Rabak-Lit menawarkan setiap pembelian buku diberi merchandise percuma (tertakluk kepada selagi stock masih ada)

Kempen Jualan Poket Rabak! Bagi pengemar buku, muzik indie, rock & roll mahupun filem seharusnya mengambil bahagian dalam kempen ini. Kempen Jualan Poket Rabak ini bermula pada 20 November 2020 sehingga 1 Januari 2021.

Lima buah buku yang terlaris ditawarkan iaitu Pemberontak Filem, Radhio Radhikal, Wannabe Sasau, Jalang Indie Rock dan The Strollers. Tidak hanya buku, baju ‘Buku Tak Mati’ juga dijual sepanjang kempen berjalan. Sambil membeli buku boleh menyokong kempen Buku Tak Mati kami dengan membeli baju Rabak-Lit.

Cara pembelian dan juga pemilihan buku amat mudah. Layari webite Rabak-Lit iaitu rabaklit.com, selain website boleh membeli melalui media sosial Rabak-Lit di twitter, instagram dan juga facebook. Pastinya cara pembelian melalui whatsapp juga disediakan, boleh klik link Whatsapp ini untuk pembelian dan juga pertanyaan  http://wasap.my/60193740422/poketrabak

 Sewaktu PKPB ini marilah mengamalkan budaya membaca dengan buku-buku Rabak-Lit. Apa tunggu lagi? WhatsApp sekarang atau layari laman web Rabak-Lit untuk membeli sebelum Kempen Jualan Poket Rabak ini berakhir. Pasti anda tidak akan kecewa!

Buku Tak Mati

No Comments

Post a Comment